Webwinkel Natuurlijk voor Huisdieren.
Dierenoppas aan huis & Hondenuitlaat service.

Algemene voorwaarden van Dierenoppas Happy Feet.

  • Afspraken worden zonder uitzondering geannuleerd wanneer er sprake is van klachten bij de Dierenoppas of bij desbetreffende klant die kunnen duiden op het Coronavirus. Er worden hiervoor geen kosten  in rekening gebracht. 
  • Afspraken die korter dan 24 uur voor de afspraak worden afgezegd worden volledig in rekening gebracht. Dit met uitzondering van overlijdens of overige dringende zaken. 

·      De eigenaar blijft ten alle tijden verantwoordelijk voor schade die het dier aanricht aan derden.

·      In geval van nood neemt Dierenoppas Happy Feet in eerste instantie contact op met de eigenaar. Mocht de eigenaar van het des betreffende dier niet opnemen word er op kosten van de eigenaar direct naar een dierenarts gebeld voor verdere behandeling van het dier.

·      Mocht Dierenoppas Happy Feet een huissleutel krijgen toegewezen van de eigenaar van het des betreffende huisdier, worden hier onderling afspraken over gemaakt met betrekking tot het bewaren van de sleutel en het gebruik hiervan. Dit gebeurt allemaal in overleg.

·      Dierenoppas Happy Feet kan ten alle tijden in geval van ziekte of familie omstandigheden de afspraak afzeggen. In dit geval worden eventuele diensten die al betaald zijn volledig terugbetaald.

·      Dierenoppas Happy Feet is niet aansprakelijk voor inbraken en schade waarbij het niet kan worden vastgesteld dat deze schade/inbraak is gemaakt door Dierenoppas Happy Feet.

·      Dierenoppas Happy Feet kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele ziekte en of overlijden van de hond. Tenzij dat dit duidelijke aantoonbaar is dat dit door onjuist handelen komt van de dierenoppas. Mocht de eigenaar van het des betreffende dier hier nader onderzoek over willen plegen, worden de gemaakte kosten niet door Dierenoppas Happy Feet vergoed tenzij het door onjuist handelen van de dierenoppas komt.

·      In geval van slechte weersomstandigheden kan in overleg de afspraak worden verzet naar een beter moment op de des betreffende dag waarbij dit beter uitkomt voor mens en dier. Denk hierbij aan hoge temperaturen of onweersbuien.

·      Honden worden onder geen enkele uitzondering los gelaten. Honden mogen dus niet los lopen.

  • Indien er op de afgesproken tijd en plaats geen toegang kan worden verleend om de afgesproken dienst te kunnen uitvoeren, word het volledige bedrag in rekening gebracht. Indien dit voorkomt bij de uitlaat service, word de wandeling met de helft van de afgesproken tijd ingekort.

De eigenaar is verantwoordelijk voor een degelijke riem en halsband

KVK nummer: 78265363

BTW ID: NL003308039B29