Webwinkel Natuurlijk voor Huisdieren.
Dierenoppas aan huis & Hondenuitlaat service.

Wie ben ik?

 

Hey hallo daar, wat leuk dat je op mijn website een kijkje komt nemen. Ik ben Sanne Luijcks en ik ben de trotse eigenaar van Dierenoppas Happy Feet. Sinds kleins af aan heb ik een groot hart voor dieren. Groot of klein, ik vind ze allemaal even fijn. Toen ik op de middelbare school bij een bedrijf stage mocht gaan lopen, was de keuze snel gemaakt. Daarom ben ik ook stage gaan lopen bij een hondentrimsalon, Evi's Trimshop in Koewacht. Hier maakte ik kennis met veel verschillende honden. Deze stage is mij zo goed bevallen dat iedere stage daarna ook in verschillende hondentrimsalons hebben plaats gevonden. In 1 hondentrimsalon beviel de stage zo goed dat de uitbaatster van deze trimsalon mij een weekendbaan heeft aangeboden. Hier heb ik dan ook enige tijd gewerkt tot dat ik aan de opleiding hondentrimmer ben begonnen in België onder het norm van leercontract. Helaas door gebrek aan  stageplekken ben ik niet ver kunnen komen in deze opleiding. Echter ben ik daarna weer terug begonnen met stage te lopen in een hondentrimsalon. Hier ben ik daarna ook weer gaan werken. Inmiddels werk ik een paar avonden per week bij een supermarkt in Hulst als caissière.  In die jaren heb ik veel geleerd en op verschillende plekken ervaringen op gedaan. Daarom zet ik nu als jonge ondernemer de grote stap om met een eigen bedrijfje te beginnen en mijn kennis en ervaring te kunnen gebruiken tijdens mijn werk. Je passie omzetten in werk is het allermooiste wat er is, en dat wil ik graag met jullie delen.  


Zelf ben ik trotse eigenaar van Milo, een Dwergschnauzer van 2 jaar oud. Daarnaast heb ik ook 5 konijntjes!